campingplagehoulgate@gmail.com

+33 (0) 2 31 28 73 07

59, Rue Henri Dobert

14510 Houlgate

logo_camping_de_la_plage_houlgate

Wandelen, fietsen en paardrijden

Camping de la Plage – Houlgate | À visiter | Wandelen, fietsen en paardrijden

WANDELEN

Er zijn duizend manieren om deze prachtige kuststreek, met zijn bloemrijke dorpjes en vakwerkhuizen, te ontdekken. U vindt hier wat praktische informatie om u te oriënteren, maar aarzel niet om de VVV-kantoren te vragen naar de goede plaatsen om te ontdekken. Wandeling tussen natuur en plaatsen van herinnering! Duizend schatten van natuur en geschiedenis te ontdekken aan deze bloemrijke kust van Normandië: goede adressen en leuke circuits: laten we gaan!

Ontdek Normandië te voet…

Deze hoek van Normandië kan ook te voet worden ontdekt… enkele ideeën voor tochten en verwijzingen naar kaarten:

 • Charmante steden en dorpen van Calvados te voet
 • Houlgate : IGN kaart 1:25.000 n° 1711OT (Deauville, Trouville, Honfleur, Cabourg)
 • Calvados te voet
rando_cheval_camping_de_la_plage_houlgate

De velo…

 • Maison d’Emilie 25 avenue des Alliés – Houlgate / 02 31 57 24 15

  Fietsverhuur voor mannen, vrouwen en kinderen, indien nodig uitgerust met een babyzitje. U kunt advies inwinnen over de te volgen circuits… u bevindt zich op 10 minuten fietsen van Cabourg, dicht bij het jaagpad dat langs de moerassen loopt.

  La Villersoise 14640 Villers / 06 15 89 67 38

Te paard…

 • Blin Hippisch Centrum Chemin de Trousseauville – Houlgate – 02 31 24 00 83

  Elke dag geopend tijdens de schoolvakanties en in het weekend het hele jaar door, van 8.30 tot 19.30 uur: groepslessen, in de rijbak of in de overdekte manege voor alle niveaus, uitstapjes in de natuur en op het strand en picknickritten.

  Shetland club Le clos Guillaune, 28 rue Cappeliez – Houlgate – 02 31 28 94 41

  Geopend tijdens de schoolvakanties van Pasen, juli en augustus en Allerheiligen, elke dag van 8 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur, behalve op zondagmiddag. Biedt lessen en wandelingen van 1 en 2 uur, op het platteland of op het strand van Houlgate (bij eb!)